2021. év végén nyílt meg a Rózsa utca 20/B szám alatt a La Piccola Napoli néven Újpest, -személyes vélemény következik-, legjobb pizzériája. Az étterem fő profilja, a kemencében sütött, vékony tésztás nápolyi stílusú pizza, amelyhez hasonlót nem igazán találhatunk Újpesten.
A 17 féle pizza között mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A klasszikus napoletana pizzától a jellegzetes olasz feltétekkel gazdagított húsimádón át, egészen a töltött calzone-ig. A tésztát helyben készítik, a szószhoz san marzano paradicsomot használnak, a sajt fior di latte, de az ínyencek megtalálhatják az oltalom alatt álló eredetmegjelölésű bivaly mozzarellát is.
Az étteremben a pizzára nem kell sokat várni, hiszen az eredetihez hasonlóan a több száz fokra hevített kemencében pár perc alatt tökéletesre sül a pizza. Áprilisi átépítés óta, rakott kemencébe sütik a pizzákat a még inkább autentikus élményért.
Az étlap is bővült idén, két féle levest, öt féle főételt, köztük házi készítésű tésztaételeket találunk. De ezek mellett találhatunk igazi olasz desszerteket és italokat egyaránt.
Április egy mozgalmas hónap volt az étterem szakácsainak, hiszen indultak a Pizza Világbajnokságnak nevezett nemzetközi versenyen, ahol nagy számú induló között 32. helyezést érték el a Pizza a Due kategóriában, Pizza Classica kategóriában 692 ponttal pedig a középmezőnyben végeztek, igaz a magyarok között a harmadik helyet tudhatták magukénak. Az étterem kreatív-séfe, Dömők Zsolt a zsűri tagja volt a I. Piaggio pizzasütő bajnokságon.
Az ételeket nem csak az étterem épületén belül élvezhetjük, hanem a teraszon is, ahol este gyönyörű díszkivilágítás mellett fogyaszthatjuk el azokat. Mindemellett, ha nincs érkezésünk elzarándokolni az étterembe, Újpest területén a Wolt-on keresztül házhoz is szállítanak.