Viselkedni tudni kell! Főleg közszereplőnek! Nyilvánosan vizelni tilos!

Olvasók küldték be azokat a képeket, melyek éppen borzolják az Újpesten élők kedélyeit. A Homoktövis körforgalomnál fényes nappal egy sárga dzsekis ember éppen vizel, olyan nyilvánvalóan, hogy fel is ismerték. A kétfarkús Nagy Dávid elismerte, hogy ő a sárga dzsekis ember. Ráadásul a szemtanúnk szerint pontosan azokat a növényeket vizelte le, melyeket pártpolitikai kampányukban állítólag meg akarnak védeni. Annál inkább megrökönyödést kelt az eset, hiszen egyes kétfarkú szimpatizánsok szerint ezt tök rendben van, idézzük:

„Én is pisiltem már a természetben, sőt, kakiltam is! A szükség nagy úr!”

„Ki nem pisált még oda?”

„És, ha pisálni kell, pisálni kell. Közterület ide vagy oda.” 

„Nagyon gyenge. És akkor mi van, ha pisilt? Mindenkivel fordult már elő, hogy nem tudta visszatartani. Jobb lenne, ha ilyenkor behugyozna az ember?”

Tehát, tényleg így kell viselkedni közszereplőként!? Nyilvánosan, fényes nappal? Ez lenne a követendő minta? A kétfarkús szimpatizánsok szerint mindenképpen. Azaz, akinek éppen pisilnie kell, bárhova odapisilhet Újpesten? A Víztoronyhoz? Az SZTK elé? Könnyen belátható, hogy ez az egész kulturálatlan alpáriság. Még egy gyerek képes visszatartani a pisit, csak Dávid nem. Következő alkalommal mi lesz? Ha a városháza előtt jön rá a vizelési inger, akkor ott veszi elő? Mert hát, minek tartogassa, inkább mutogatja.

De azért vannak olyanok is, akiket felháborít az eset, csak meg ne kapják, hogy vagy álprofilok vagy éppen fizetett emberek. Mert hát, a kétfarkús Nagy Dávidnál ez a védekezés, ha valaki ellene véleményt formál, mert nem bírja elviselni. De mit is mondanak az újpestiek?

„Majd mindenki ott és akkor pisál, ahol akar? Ez az új módi? Elő a farkat a buszmegállóban, ha kell, vagy a városháza előtt, a templom vagy bölcsi előtt, bárhol. Az új módi, jöjjön, ha jönnie kell. Tényleg?”

„Azért ez mekkora már! Belehugyozol a fák közé, aztán beleállítod anyádat, hogy védje meg azt!”

„Ez akar itt bármit is? Milyen példa már? Nem igaz, hogy nem bírta ki hazáig.”

„Az anyja szemben lakik, két perc átsétálni! Lusta dög.

” Haver, legközelebb hol állsz meg pisálni? A Spar előtt?”

De mi is sztori igazi csattanója? Pontosan azok a bokrok és fák szolgáltak a kétfarkús Nagy Dávid könnyítésére, melyek mellé vasárnap a kétfarkús képviselő-jelölt anyjáék a helyi lakókat hívták.

És tudjuk, hogy mi is kapni fogunk most. Hisz, ha beszámolunk bizonyos, biztosítékot kiverő újpesti közéleti esetről,  mártírnak állítja be magát Nagy Dávid (mint eddig is), lapunkat pedig propaganda oldalnak, mert leírjuk a történetet és a véleményünket (ennyit a szabad véleménynyilvánításról).

Tudjuk, nem tetszik neki, hisztizik, mint egy gyerek, de mi akkor is – mint eddig, mindig mindenről – tájékoztatjuk az újpestieket, ha tetszik, ha nem. És mivel ez Újpesten történt, erről is.

Wintermantel újabb hihetetlen húzása

Wintermantel Zsolt korábbi fideszes polgármester kórházért tett aláírásgyűjtési kezdeményezése és a kórház megőrzésére irányuló felhívása csak látszat politikai akció, hiszen ne feledkezzünk meg róla, hogy …

Március 4-én kezdődik meg a zöldhulladék begyűjtése Újpesten

Az Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) március 4-én kezdi meg a zöldövezeti kerületekben a zöldhulladék begyűjtését. A zöldhulladékot hetente egyszer, az adott szolgáltatási körzetre vonatkozó napon szállítja …

Közel másfél milliárd forintért árulják az Árpád Kórház ingatlanát

A tavalyi sikertelen árverés után a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő ismét árverésre bocsájtja az Áprád Kórház ingatlanát. A kikiáltási ár közel másfél milliárd forint és a …

Visszatér Újpestre a ‘Hangszert a kézbe!’ országjáró programsorozat

Márciusban újból kipróbálhatnak hangszereket a gyerekek, hiszen március 5. és 7. között visszatér a Hangszert a kézbe! program Újpestre, tudjuk meg Bedő Kata, Újpest alpolgármesterének …

Az univerzum legfényesebb objektumát fedezték fel ausztrál csillagászok

Az univerzum legfényesebb objektumát fedezték fel ausztrál csillagászok, egy fekete lyuk által táplált kvazárt, amely naponta fal fel egy csillagot – számolt be róla kedden …